The Deadly Tower Of Monsters Nederland

1 7 6 10 all trophies

Buy at PSN for €14.99
Lowest price: €2.99, PS+: Free
Release date: Jan. 19, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 5
Price change history

Wanneer de raket van Dick Starspeed een noodlanding maakt op de planeet Gravoria zal hij zijn weg moeten vechten langs dinosaurussen, nucleaire mieren en andere bekwame, gekostumeerde stuntmensen om zich naar de top van de dodelijke toren vol monsters te werken.

Pak je raygun, kristallen zwaard en laserlasso erbij en maak je klaar voor spanning en sensatie! Laat je verrassen door de indrukwekkende effecten, inclusief stop-motion, rotoscoop, beeldcompositie en zelfs enkele ingewikkelde kostuums met echt bont! Als drie fantastische filmsterren zich bezighouden met het uitspelen van wat beslist B-level sci-fi activiteiten zijn, zorgen Dick Starspeed, Scarlet Nova en Robot ervoor dat je helemaal klaar bent om van de rand van de toren te springen—recht het avontuur in! Verzamel je moed en bereid je voor om het op te nemen tegen de meer dan vijftig monsters die zullen proberen je te stoppen bij het beklimmen van DE DODELIJKE TOREN VAN MONSTERS!

1 speler
Minimaal 4MB
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2015 ACE Team. © ATLUS. Licensed to and published by Atlus U.S.A., Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.