Punch Club

Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: March 31, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Je vader werd brutaal vermoord voor je ogen. Nu moet je hard trainen, kip eten en erop los slaan om jouw plaats te verdienen in de ranking van de Punch Club. Bovendien moet je te weten komen wie je vaders leven genomen heeft.

Punch Club is een game voor management van topboksers met verschillende verhaallijnen. Je doel is duidelijk, maar hoe je er komt hangt af van het feit of je op een eerlijke wijze wil opklimmen in de ranking, of als je een meer duistere weg neemt.

Onderweg moet je jouw talenten gericht gebruiken. Zal je de weg van de tijger nemen? De weg van de schildpad of de weg van de beer? Jouw kracht, precisie en behendigheid zullen afhangen van de weg die je inslaat. Heb je klauwen of zwemvliezen?

Elke beslissing zal meetellen, vooral op sociaal vlak. Je moet een evenwicht vinden tussen vriendschap, liefde, vrije tijd, relaties en misschien zelfs beroemdheid, en tegelijk tijd besteden aan je training en vechten met alligators. Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn ...

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2016 tinyBuild, © 2016 Lazy Bear Games

Information taken from the official site, with all rights reserved.