Locoroco Remastered

1 6 10 11 2
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 4,99, PS+: € 4,99 — Release date: May 9, 2017

Description Description

RED ROLLEND DE WERELD
De wereld wordt aangevallen door het achterbakse Moja Corps, en alleen de blije deuntjes van de LocoRoco kunnen ons redden. Groei, stuiter en rol dwars door deze klassieke puzzelplatformer, geremasterd in verbluffend HD voor PlayStation®4.
• Je kunt je LocoRoco splitsen en samenvoegen om puzzels op te lossen, geheimen te ontdekken en nieuwe versieringen voor je eigen Loco House te verzamelen.
• Perfectioneer je bewegingsbesturing en kantel de DUALSHOCK®4 draadloze controller om je stuiterende vriendjes door vijf levendige omgevingen te loodsen.
• Geniet van deze schattige, unieke wereld in 1080p op PS4™ en in 4K* op PS4™ Pro.
*Voor 4K-resolutie heb je ook een 4K-compatibel beeldscherm nodig.
1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
LocoRoco™ ©2006-2017 year Sony Interactive Entertainment Inc. Published by Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by SIE Japan Studio. “LocoRoco” is a trademark or a registered trademark of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments