Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls Nederland

−30% −60%
1 5 9 21 22 all trophies

Buy at PSN for €20.99 PS+ €11.99
Lowest price: €9.99, PS+: €9.99
Release date: June 23, 2017
Email me when the price drops 2
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Beyond hoop ... ligt absolute wanhoop. Komaru Naegi en Toko Fukawa maken voor onwaarschijnlijke helden als ze proberen te ontsnappen Towa City, een stad gevangen in een oorlog tussen volwassenen en kinderen. Vernietig de moorddadige Monokuma robots, te slim af de Monokuma Kids, en ontdek de geheimen verborgen in Towa City.

In Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls, speel je als Komaru Naegi en Toko Fukawa als ze de strijd onmogelijk kansen om te ontsnappen Towa City. De kinderen van de stad, geleid door de Warriors of Hope, hebben een revolutie tegen de volwassenen begonnen. Kunt u de geheimen van de Towa City ontdekken en te ontsnappen, of zal de wanhoop verbruikt u?

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
Minimaal 19GB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©Spike Chunsoft Co., Ltd. “DANGANRONPA” is a registered trademark of Spike Chunsoft Co., Ltd. All Rights Reserved. Licensed to and published by NIS America Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.