Serial Cleaner

−66%
1 4 18 6 all trophies
Buy at PSN for €4.99
Lowest price: €3.59, PS+: €3.59
Release date: July 11, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Zie je 't zitten?

Stap in de gepoetste schoenen van The Cleaner, een beroepsschoonmaker die crime scenes opruimt voor de maffia. Er is geen business zoals de schoonmaak-business, en op dit moment loopt die business lekker...

Sluip rond op crime scenes zonder de aandacht van de politie te trekken. Verwijder bloed, doe lijken verdwijnen en verberg bewijsmateriaal in dit stijlvolle 2D stealth/action-spel met een jaren 70-look.

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Serial Cleaner™ & © IFun4all.
Licensed by Curve Digital Publishing Limited.

Information taken from the official site, with all rights reserved.