Theseus VR

Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 4,99, PS+: € 4,99 — Release date: July 26, 2017

Description Description

PlayStation®VR is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist.
Theseus is een meeslepende VR-ervaring die een nieuwe kijk biedt op de mythe van de Minotaurus. Ontdek het potentieel van 3rd person view in Virtual Reality: ontdek een doolhof vol spanning en gevaar, terwijl je de onmogelijke kansen van een gevecht tussen mens en monster in de ogen kijkt!
...Je wordt alleen wakker, gestrand op een vijandige en mysterieuze plaats. Met Ariadne's stem als je enige gids, verken je steegjes en kamers, en waag je je diep in de duisternis. In de verte, zie je een zuil van licht die je aanspoort verder te gaan. Maar, binnenkort zal je ontdekken dat je niet alleen bent... De machtige Minotaurus is de heerser van deze wereld en jij bent er niet welkom!
Geniet van een mix van ontdekking, verhaal en gevecht, met een sterke cinematografische benadering tot Virtual Reality. Heb jij voldoende troeven in huis om de waarheid in het hart van het doolhof te onthullen?
1 speler
Minimaal 1GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
©2017 FORGE REPLY. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments