Hellblade: Senua's Sacrifice

1 9 5 14
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 14,99, PS+: € 14,99 — Release date: Aug. 8, 2017

Description Description

De makers van Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West en DmC: Devil May Cry presenteren een aangrijpend avontuur vol mythen en krankzinnigheid.
Een gekwelde Keltische krijger uit de Vikingtijd onderneemt een beklemmende missie naar de Vikinghel om voor de ziel van haar overleden geliefde te vechten.
Gemaakt in samenwerking met neurowetenschappers en mensen die aan psychoses lijden, raak je in Hellblade: Senua’s Sacrifice diep betrokken bij de melancholische furie van Senua's verstoorde geest.
1 speler
Minimaal 15GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2017 Ninja Theory Ltd. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments