Archangel

PSVR
Buy at PSN for €14.99
Lowest price: €11.99, PS+: €11.99
Release date: Aug. 22, 2017
Email me when the price drops 4
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 2
Price change history

Neem plaats in de cockpit van een mech van zeshoog en ontketen de kracht van de vechtmachine die je bestuurt! Jij bent het speerpunt van de United States Free Forces die strijden tegen de gemechaniseerde troepen van HUMNX, een heerszuchtig bedrijf dat de scepter zwaait over een post-apocalyptisch Amerika. Beheer een wapenarsenaal en vlieg samen met je squadron door een ongelooflijk VR-gevecht bomvol actie en over het verwoeste landschap van wat ooit een prachtige natie was.

Jij bent Gabriel of Gabby Walker, een doorwinterde gevechtspiloot, testpiloot van de Archangel™ en de allerlaatste hoop van de Free Forces. Je vecht niet alleen tegen de troepen van HUMNX, maar neemt het ook op tegen geesten uit je verleden: de herinneringen aan de daden die je de bijnaam “Guardian” opleverden maar die ondragelijk hoge opofferingen vroegen. De gloednieuwe AI van je mech, M1KL, ervaart de wereld via jouw geest. De mech ziet wat jij ziet en voelt wat jij voelt. Heb jij het in je mars om de bevrijder van het volk te worden?


Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Archangel™ © 2017 Skydance Interactive, LLC in de Verenigde Staten en elders Skydance™ en het Skydance™-logo zijn handelsmerken van Skydance Productions, LLC in de Verenigde Staten en elders. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official site, with all rights reserved.