Jak And Daxter: The Precursor Legacy Nederland

1 4 12 22 all trophies

Buy at PSN for €14.99
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: Aug. 23, 2017
Email me when the price drops 3
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

Het zit dus zo: Daxter heeft een klein ongelukje gehad. Nu is hij een stuk kleiner, schattiger, hariger en bijdehanter. Kortom, hij is nu een Ottsel.
Wanneer Daxter zijn beste vriend Jak om hulp vraagt, trekt het dynamische duo erop uit om een geneesmiddel te vinden en belanden ze in een avontuur vol met coole gevechten, waanzinnige voertuigen en een hele berg humor. Maar het oplossen van Daxters 'probleempje' zal niet makkelijk zijn... vooral niet als een leger slechteriken, gemene genieën en wereldverwoestende plannen in de weg staan!
Beleef het iconische avontuur van dit dappere duo voor het eerst op PS4™, in 1080p en met een volledige trofeeënlijst, waaronder een platina trofee voor de echte Precursor Orb-verzamelaars.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Jak and Daxter: the Precursor Legacy™ © 2001-2017 Sony Interactive Entertainment America LLC. Published by Sony Interactive Entertainment Europe. Created and developed by Naughty Dog, Inc. “Jak” is a trademark or a registered trademark of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.