White Day — Apple School Uniform — Hee—Min Lee

Buy at PSN for €1.49
Lowest price: €1.49, PS+: €1.49
Release date: Aug. 25, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Sluit je aan bij de elite van de middelbare school van Yeondu met dit speciale, smetteloos witte schooluniform, compleet met een speciale appelvormige badge.

1 speler
Minimaal 1MB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright © Sonnori 2017. All rights reserved. Published by PQube Limited.

Information taken from the official site, with all rights reserved.