Hidden Dragon Legend

1 2 13 30
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: Sept. 28, 2017

Description Description

Hidden Dragon Legend is een 2.5D action-platformer die plaatsvindt in het keizerlijke China. Klassieke platform aktie gecombineerd met pijlsnel opbouwende combo-gameplay zorgt dat elke leunstoelninja aan zijn of haar trekken komt!
Action-Packed Gameplay – 2.5D hack n’slash gameplay met een grote diversiteit aan aanvallen, versla je tegenstanders met allerlei vaardigheden en combo-stijlen.
Weg van de Combo en de Dash – Gebruik combo-methoden om je tegenstanders 1 voor 1 (of allenal tegelijk) te pakken te nemen.Dashen kan worden gebruikt om een dodelijke slag te ontwijken en een ijzersterke counter in te zetten
Weg van de Meester – Hoe meer Soul Stones je vergaart, des te sterker kun je je karakter uitbouwen in de uitgebereide Skill-Tree met combos, vaardigheden en eigenschappen.
Weg van de Acrobaat – Spring, zwem en slinger jezelf door de verschillende obstakels in een wereld gebaseerd op het mythische keizerlijk China, van gigantische tempels tot bizarre mechanica hallen.
Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels
1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
©2012-2017 OASIS GAMES LIMITED. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments