Thehunter: Call Of The Wild

1 2 9 37 3 all trophies
Buy at PSN for €29.99
Lowest price: €14.99, PS+: €14.99
Release date: Oct. 2, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Ervaar de spanning van de jacht in een visueel adembenemende enorme open wereld. Jaag alleen in de solocampagne of beleef samen met vrienden het ultieme jachtavontuur. Call of the Wild biedt unieke multiplayeropties voor tot 8 spelers. Oefen op de schietbaan, bestuur quads, ga op jacht met andere jagers en laat zien wie de beste is!
• Verken een schitterende open wereld, ruim 125 vierkante kilometer natuurgebied dat wemelt van het leven. Van majestueuze herten en bizons tot tal van vogels, knaagdieren en insecten. Geen zin om te lopen? Ga dan met een quad van de ene jacht naar de volgende.
• Ervaar complex dierengedrag, dynamisch weer, volledige dag- en nachtcycli, gesimuleerde ballistiek, realistische akoestiek, geuren die door een geavanceerd windsysteem worden meegedragen en meer.
• Je kunt allerlei geweren, handwapens en bogen bemachtigen en gebruiken. Leer lokgeluiden en geuren gebruiken. Geen ervaring met jagen? Geen probleem. Intelligente systemen begeleiden en helpen je.

1 speler
Netwerkspelers 2-8 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 20GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official site, with all rights reserved.