Factotum 90

Buy at PSN for €5.99
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: Oct. 3, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Je zit in diepe ruimte en er is iets gebots met het schip. Hoofdstroom is offline en je bent gevangen. Het is gelukkig dat u toegang heeft tot deze terminal. Het is een beetje oud, maar met deze twee robots en een slimme gedachte, zou je misschien weer online kunnen komen en de dag redden. Controleer twee wandelroboten en puzzel je weg door 30 niveaus om de kracht te herstellen, de levensondersteuning te herstellen en het mysterie van de botsing op te lossen.

PS4™ / PS Vita

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS Vita: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

2015 TACS Games
2017 Poppy Works

Information taken from the official site, with all rights reserved.