Expand Nederland

1 4 5 all trophies

Buy at PSN for €5.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Oct. 3, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Expand is een 2D indiegame waarin je een roze vierkant door een circulair labyrint loodst dat zich constant om je heen beweegt. Navigeer door een wereld die je zowel opbeurt als neerhaalt en je doorlopend gedesoriënteerd houdt.

Expand is een wereld verdeeld over vijf niveaus en biedt een enerverende ervaring van verkenning, ontdekking en zelfreflectie doormiddel van de gameplay en meeslepende soundtrack ontworpen om je volledig in de allegorische thema's op te laten gaan.

1 speler
Minimaal 200MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Expand™ & © Chris Johnson & Chris Larkin.
Licensed by UKIYO Publishing Limited.

Information taken from the official site, with all rights reserved.