Ace Of Seafood

1 4 6 all trophies
Buy at PSN for €8.99
Lowest price: €3.99, PS+: €3.99
Release date: Nov. 9, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Je kunt nu openlijk toegeven aan het verlangen dat we allemaal delen: onderdeel uitmaken van de zeevruchtenfamilie.
ACE OF SEAFOOD is namelijk een actiespel waar je een groep kunt vormen van 6 vissen, schaaldieren, enz. om de oceaanbodem te verkennen en te plunderen, terwijl je de strijd aangaat met andere levensvormen en je eigen strijdkrachten sterker maakt.
Vissen, krabben, inktvissen, haaien, zeehonden... zelfs oorlogsschepen. Door het open wereld-design kun je de zee naar hartelust verkennen, en de gedaantes van veel verschillende levensvormen aannemen. Naarmate je meer gevechten wint, krijg je toegang tot steeds uniekere en krachtigere levensvormen.
Trouwens, de levensvormen in deze wereld kunnen supersterke laserstralen afvuren, die praktisch alles kunnen vernietigen.

1-2 spelers
Netwerkspelers 2-4 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©Nussoft, Licensed to and published by Active Gaming Media, Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.