Release date
March 23, 2018
A Way Out
PS4
€29.99

A Way Out


Pre-order in PSN for €29.99
Lowest price: €29.99, PS+: €29.99
Release date: March 23, 2018
Email me when the price drops 1
When the game will be cheaper, we will send you email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST


Van de makers van Brothers – A Tale of Two Sons komt A Way Out, een exclusief coöp-avontuur waarbij je in de huid kruipt van twee gevangenen die een gewaagde ontsnapping uit de gevangenis maken.
Wat begint als een sensationele uitbraak verandert al snel in een onvoorspelbaar, emotioneel avontuur dat alles overtreft wat je tot nu toe hebt gezien of gespeeld.
A Way Out is een ervaring die moet worden gespeeld met twee spelers. Elke speler bestuurt een van de hoofdpersonages, Leo en Vincent, in een onwillige alliantie om uit de gevangenis te breken en hun vrijheid te winnen.
Samen verken je begrippen als vertrouwen en consequenties terwijl de gevolgen van je keuzes duidelijk worden.
Speel de volledige ervaring gratis met de friends pass-proefversie.

In-game aankoop optioneel

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

1-2 spelers
Netwerkspelers 1-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 24GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

ER ZIJN BEPAALDE VOORWAARDEN EN BEPERKINGEN VAN TOEPASSING. ZIE WWW.EA.COM/GAMES/A-WAY-OUT/DISCLAIMERS VOOR MEER INFORMATIE. DIT PRODUCT IS UITSLUITEND MULTIPLAYER. VASTE INTERNETVERBINDING, EA-ACCOUNT EN ÉÉN ONLINE VRIEND VEREIST VOOR ONLINE PLAY. EA-ACCOUNT EN TWEE SPELERS VEREIST VOOR OFFLINE PLAY. JE MOET 16 JAAR OF OUDER ZIJN OM EEN EA-ACCOUNT AAN TE MAKEN.

Information taken from the official site, with all rights reserved.