Dissidia Final Fantasy NT

Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 23,99, PS+: € 23,79 — Release date: March 1, 2018

Description Description

Na het neerslaan van de strijd tussen orde en chaos door redders van ver, was de wereld voorbestemd om op te houden met bestaan. In plaats daarvan heeft een vreemde macht hem nieuw leven ingeblazen en de wegrottende overblijfselen een nieuw doel gegeven. Het gevecht is opnieuw begonnen en de wereld is je arena.
Meer dan 24 van de bekendste gezichten uit FINAL FANTASY zijn samengekomen voor interdimensionale knokpartijen. Neem het op tegen andere teams in 3-tegen-3-gevechten boordevol actie waarin je zowel slim als sterk moet zijn. Elke strijder kan één van vier volgende types zijn: vanguard, assassin, marksman of specialist. Vul de gevechtsstijlen van je medestanders aan, maak je het dapperheidssysteem meester en treed als overwinnaar naar voren uit de botsing van staal en tovenarij!
Naast de standaardgevechten zijn er schermutselingen met speciale regels en filmscènes die het verhaal van deze herboren wereld, de goden die hem regeren en de krijgers die ervoor vechten vertellen.
In-game aankoop optioneel
1 speler
Netwerkspelers 2-6 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
©2018 KOEI TECMO GAMES/SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. CHARACTER DESIGN: TETSUYA NOMURA ILLUSTRATION:©2017 YOSHITAKA AMANO

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

DLC DLC

Comments Comments