Pure Farming 2018

1 2 8 40
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 15,99, PS+: € 15,99 — Release date: March 13, 2018

Description Description

Verover de wereld en breid je boerenrijk uit over vier continenten!
Maak kennis met alle aspecten van het moderne boerenleven, zoals veeteelt, boomgaarden, kassen, landbewerking en groene energie. Werk in waarheidsgetrouwe kopieën van landbouwvoertuigen van de grootste fabrikanten ter wereld, zoals Zetor, Landini, McCormick, Gregoire, DAF en Mitsubishi. Reis naar al je boerderijen in Italië, Colombia, Japan en de Amerikaanse staat Montana. Kweek unieke lokale gewassen en gebruik er de juiste machines voor die nog nooit eerder in boerenbedrijfsimulaties te zien zijn geweest, zoals de rijstplanter en de hennepoogster. Kies uit drie verschillende speltypen voor verschillende speelstijlen: geniet van de vrijheid en de uitdaging van het runnen van je eigen bedrijf in Free Farming, leer alles over landbouw in My First Farm, of test je boerenvaardigheden in de doelgerichte Farming Challenges.
Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels
1 speler
Minimaal 8GB
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
Pure Farming 2018 © 2017 Techland Sp. z o.o.. Published by Techland Publishing. Developed by IceFlames based on Unity Engine Technology. Pure Farming and Techland are trademarks or registered trademarks of Techland Sp. z o.o.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments