Yakuza 6: The Song Of Life Nederland

1 1 7 50 8
Email me when the price drops 14
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history Price change history

Lowest price: € 28,19, PS+: € 22,19
Release date: April 17, 2018

Comments Comments

Description Description

'Hoe ver ga je voor je familie? Drie jaar na de gebeurtenissen van Yakuza 5 keert Kazuma Kiryu, the Dragon of Dojima, terug in Yakuza 6: The Song of Life, in de hoop een vreedzaam leven te kunnen leiden. Bij aankomst komt hij erachter dat Haruka betrokken was bij een incident en in coma ligt, waardoor haar zoon Haruto zonder steun achterbleef. Om het kind te beschermen, neemt Kiryu Haruto mee naar de laatste plek waar Haruka gezien was: Onomichi, Hiroshima. Daar wacht een nieuwe, medogenloze Yakuza-wereld op het tweetal. Wie is Haruto’s vader en waarom zitten de Tojo Clan en Yomei Alliance achter hem aan? Samen met ongewone vrienden moet Kiryu zich door de criminele onderwereld begeven die hij had verlaten, en vechten voor de antwoorden die hij nodig heeft om de familie die hij liefheeft te beschermen.
Yakuza 6 vertelt een emotioneel verhaal over de kracht van familiebanden, en maakt gebruik van een verbetert vechtsysteem dat naadloos schakelt tussen gevechten en verkenbare gebieden.
Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels
In-game aankoop optioneel
1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© SEGA. SEGA, the SEGA logo and YAKUZA are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.