City Of Brass Nederland

3 13
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99
Release date: May 4, 2018

Comments Comments

Description Description

Kruip in de huid van een dappere dief in City of Brass, een first-person actie-avontuur van voormalige BioShock-ontwikkelaars. Gewapend met een kromzwaard en een veelzijdige zweep hak en sla je je een weg door een rijke Arabische stad, die is gebaseerd op de vertellingen van Duizend-en-een-nacht... of leg je het loodje als de tijd om is.
1 speler
Minimaal 4GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
Copyright © Uppercut Games Pty Ltd 2018 All Rights Reserved

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.