Ao International Tennis Nederland

1 5 12 13
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history Price change history

Lowest price: € 19,99, PS+: € 18,49
Release date: May 8, 2018

Comments Comments

Description Description

AO International Tennis is de meest authentieke en gemeenschapsgerichte tennisgame ooit. Maak gebruik van de uitgebreide PlayFace™, Stadium Creator en andere aanpasbare functies om een fotorealistische versie van uzelf in uw lokale tenniscompetitie te integreren. Speel tegen de sterren, waaronder Rafael Nadal of Angelique Kerber, of neem het op tegen het aankomend talent, zoals Naomi Osaka of Hyeon Chung.
DUIZENDEN SPELERS
Ondersteund door een levendige gemeenschap, download en speel met duizenden spelers die door andere AO International tennisfans zijn gemaakt, waaronder fotorealistische spelers gemaakt door de Big Ant PlayFace™ toepassing van Big Ant Studios.
CARRIÈRE
Speel tornooien over de hele wereld en word nummer 1! Speel speciale matchen tegen kampioenen om nieuwe speelstijlen te ontgrendelen en uw spel te verbeteren.
1-4 spelers
Netwerkspelers 2-4 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.