Moonlighter Nederland

1 1 9 46 15
Email me when the price drops 6
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 11,99, PS+: € 11,99
Release date: May 29, 2018

Comments Comments

Description Description

Lang geleden werd een aantal poorten ontdekt tijdens een archeologische opgraving. Men realiseerde zich snel dat deze oude doorgangen leidden tot verschillende werelden en dimensies. Een klein dorp genaamd Rynoka werd gesticht in de buurt van graafwerkzaamheden om de avonturiers te bedienen, die zo dapper en roekeloos waren om op zoek te gaan naar ongewoon grote schatten.
Moonlighter is een actie-RPG met bandiet-elementen. Ontdek de dagelijkse routines van Will, een avontuurlijke winkelier die stiekem droomt een held te worden.
• Leid een winkel
• Vecht in stijl
• Herstel het dorp
• Ambacht en betovering
• Pak de buit
1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2018 11 bit studios S.A., 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved. Digital Sun™, Moonlighter™ and respective logos are trademarks of Wildframe Media. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.