Street Fighter 30Th Anniversary Collection Nederland

3 14 1
Email me when the price drops 8
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 24,99, PS+: € 23,99
Release date: May 29, 2018

Comments Comments

Description Description

Vier de historische nalatenschap van Street Fighter met de Street Fighter 30th Anniversary Collection. Met deze megagrote collectie met 12 Street Fighter-titels met de Street Fighter I, Street Fighter II, Street Fighter III en Street Fighter Alpha-series, komt voor het eerst de perfecte arcadebalans naar console. Ga online en beleef met de Arcade Mode opnieuw de arcade-ervaring of speel met vrienden in de online lobby in vier van de meest markante Street Fighter-titels in de collectie.
De viering wordt voortgezet in het Museum, waar fans en historici op de tijdlijn kunnen volgen hoe Street Fighter zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld heeft. Kom meer te weten over de cast van Street Fighter, bekijk de animaties in de personageviewer en neem een kijkje achter de schermen met de ontwerpdocumentatie voor de franchise die generaties World Warriors op de wereld gezet heeft!
1-2 spelers
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
©CAPCOM U.S.A., INC. 2018 ALL RIGHTS RESERVED.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.