Shining Resonance Refrain

1 1 18 28
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: € 19,99, PS+: € 19,99 — Release date: July 10, 2018

Description Description

Kruip in de huid van Yuma Ilvern en voorkom dat het Keizerrijk de kracht van de oeroude draken misbruikt, waaronder die van de ziel van de Shining Dragon binnenin jou. Schakel de hulp in van je vrienden, vervul je lotsbestemming, red Astoria en ontketen de kracht die je altijd hebt binnengehouden.
Lang werd gedacht dat draken waren uitgestorven en omdat Yuma de vaardigheid bezit in de Shining Dragon om te veranderen, werd hij gevangen genomen door het Keizerrijk. Met behulp van de Dragoneers smeekt Sonia, prinses van Astoria, Yuma om hen te helpen in hun strijd om hun land te redden van de overheersing door het Keizerrijk. Zal de timide Yuma de moed vinden om de kracht te realiseren die er in hem schuilgaat?
Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels
1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© SEGA. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. SEGA, the SEGA logo and SHINING RESONANCE REFRAIN are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)