Ninjin: Clash Of Carrots

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 4,49, PS+: € 2,99 — Release date: Sept. 4, 2018

Description

Ninjin: Clash of Carrots is een inspirerend animatiespel op maat met een gaggle van diverse vijanden, … en ninja's! Speel en ontdek de wereld van horizontaal scrollen en loop door de verschillende stadia om de gestolen wortels van de kwaadaardige Shogun Moe terug te krijgen! De wortels dienen als geld dat ingeruild wordt in de Corgi Store voor nieuwe uitrusting, of in de Shady Shop voor speciale wapens, maskers en andere gebruikersitems. Neem een vriend om met z'n tweeën te spelen, online of lokaal.

Meer dan 150 wapens, projectielen en nog veel meer voor een nieuwe belevenis waarbij elke speler zijn hart kan ophalen, Ninjin: Clash of Carrots is een superspannend actiespel met een unieke en immersieve verhaallijn en omgevingen in stijl voor een opwindend en frenetisch spel! Ninjin biedt ook een unieke overlevingsmodus genaamd “Oni TV Show”, waarin spelers het opnemen tegen oneindige golven tegenstanders voor zeldzame beloningen. Deze modus ondersteunt ook online en lokaal spelen.

1-2 spelers
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018 Pocket Trap. All rights reserved. Published by Modus Games™. Modus Games™ and the Modus™ logo are trademarks of Modus Games, LLC. All rights reserved. All other trademarks or registered trademarks belong to their respective owners.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments