Amplitude

1 9 5 2
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 7,99 — Release date: April 5, 2016

Description Description

Geschikt voor PlayStation®3.

Amplitude bevat een singleplayercampagne die wordt gepresenteerd als een scifi-conceptalbum met 15 nummers, waarbij het verhaal wordt verteld via de beelden, muziek en songteksten in de game. Maak een reis door het uitgebreide menselijk brein tijdens je missie om de patiënte uit haar coma te wekken en haar percepties te verbreden.

Amplitude ondersteunt ook multiplayer voor maximaal vier spelers, inclusief een Free-for-All-competitie, teamspel of samen de hoogste score neerzetten. Ook de benodigde klassementen ontbreken niet, om te kunnen pochen over je positie of om je te schamen voor je schamele lage plaats.

Met een soundtrack van meer dan 30 nummers bevat Amplitude muziek van geweldige artiesten als Darren Korb (Transistor), C418 (Minecraft), Danny Baranowsky (Crypt of the Necrodancer), Insomniac Games, Freezepop, Kickstarter-supporters en muziek die liefdevol is gecomponeerd door de getalenteerde eigen componisten van Harmonix.


1-4 spelers
Minimaal 3GB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2016 Sony Computer Entertainment America LLC. Amplitude is een handelsmerk van Sony Computer Entertainment America LLC. Amplitude ontwikkeld door Harmonix Music Systems, Inc. Harmonix en alle gerelateerde titels en logo's zijn handelsmerken van Harmonix Music Systems, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)