Mxgp2 — The Official Motocross Videogame

−65%
Buy at PSN for €6.99
Lowest price: €6.99, PS+: €6.99
Release date: April 21, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Bereid je voor op de motocross van je leven! Officiële motoren, wedstrijdschema’s en echte banen: deze explosieve mix zet je midden in de wereld van MXGP! Race op de 10 officiële banen van het seizoen 2015 van het MXGP Kampioenschap, ervaar de spanning van MXoN en laat op de 4 spectaculaire indoorbanen zien wat je kunt! Maar er is nog meer, stel je eigen team en coureur samen en verbeter de prestaties van je motor met de talloze accessoires van de grootste merken in de motocross-wereld!

In-game aankoop optioneel

1 speler
Netwerkspelers 2-12 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 18GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

MXGP2 - The Official Motocross Videogame © 2016 Published and Developed by Milestone S.r.l. All rights reserved. Copyright © 2016 Youthstream - All rights reserved

Information taken from the official site, with all rights reserved.