Lords Of The Fallen Complete Edition Nederland

−40% −80%

Buy at PSN for €17.99 PS+ €5.99
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: June 9, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

Duik in de nieuwe Digital Complete Edition van Lords of the Fallen! Overwin de uitdaging in de uitbreiding 'Het oude labyrint', met een nieuwe locatie, nieuwe buit en nieuwe vijanden onder het gezag van een machtige nieuwe Lord. Ga op een Monk Decipher-missie, gebruik krachtige demonische wapens of pantsers uit het Lionheart-pakket .

De Digital Complete Edition van Lords of the Fallen omvat:
• Volledige versie van Lords of the Fallen
• Downloadbare content 'Het oude labyrint', die bestaat uit een nieuwe locatie met puzzels, nieuwe buit, vijanden en een machtige Lord
• Monk Decipher-missie met als beloning een legendarisch artefact dat verborgen geheimen zichtbaar maakt
• Demonic Weapons-pakket: een set van drie krachtige wapens
• Het Lionheart-pakket met daarin het Courage Armor, het Lion's Head-schild en een hamer
• De Arcane Boost: 1 spreukpunt en 3 kleine verzegelde runen
• De Foundation Boost: 2 eigenschapspunten en 1 gezondheidsdrankje

1 speler
Minimaal 7GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Lords of the Fallen ©2016 CI Games S.A. All rights reserved. Lords of the Fallen is a trademark of CI Games S.A. Developed and published by CI Games S.A.
Fledge Engine ©Deck 13 Interactive GmbH. Used under license. Powered by Fireflight Technologies FMOD Ex Sound System. Copyright in the Enlighten Is owned by or licensed to Geometrics Limited All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.