Steredenn: Binary Stars

2 8 8 all trophies
Buy at PSN for €12.99
Lowest price: €3.99, PS+: €3.99
Release date: June 28, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Steredenn is een doldriftige en chaotische ruimteschutter, uitgewerkt in grote mooie pixels en met krankzinnige eindgevechten. Ga aan boord van je schip en ga de strijd aan met vreselijke ruimtepiraten in een nooit eindigend gevecht om te kunnen overleven.

Steredenn ligt op de tweesprong van een shoot 'em up en bandietenspel. Geniet van het oneindige speelplezier dankzij de meedogenloze spelbelevenis, intense eindgevechten, (bijna) willekeurig gegenereerde omgevingen, verdraaide ruimtegebeurtenissen en een verrassend groot wapenarsenaal. Breid je ruimteschip tijdens je vlucht uit met veel upgrades en maak je eigen weg doorheen het heelal!

- Mooie kunst en ruimteschepen.
- Geweldige eindgevechten.
- Verslavend en meedogenloos.
- Eindeloos arcadespeelplezier.
- Snelle en intense sessies.

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official site, with all rights reserved.