Banner Saga 2

1 3 13 26
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: € 7,99, PS+: € 7,99 — Release date: July 5, 2016

Description Description

Het bekroonde avontuur gaat verder in Banner Saga 2! Dit episch, verhalend rollenspel zet zijn reis voort in een afbrokkelende wereld. Gedurfd leiderschap, wijs gebruik van middelen en kundige gevechtstaktieken zijn essentieel voor de overleving van jouw Viking-clan. Indien gespeeld, worden je keuzes van het eerste spel overgenomen of je kunt opnieuw beginnen met nieuwe vooringestelde karakters.
Terwijl de wereld om je heen instort, rest er nog maar op één laatste plek hoop. Maar om daar te komen, zijn sterke leiders, offers, invloedrijke helden en een goede gevechtsstrategie nodig.
• Nieuwe personages en een nieuw ras, de Horseborn.
• Verbeterde strategische gevechten met gevolgen – verbeterde, strategischere gevechtsborden. Nog lang na het einde van het gevecht zul je terugdenken aan de personages die permanent gevallen zijn.
• De reis is net zo belangrijk als de gevechten – het opbouwen en beheren van je karavaan tijdens je reis door het uitgestrekte landschap is cruciaal.
Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels
1 speler
Minimaal 4GB
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2016 The Banner Saga © 2016 Versus Evil, LLC. Versus Evil en het Versus Evil-logo zijn handelsmerken van Versus Evil LLC. Alle rechten voorbehouden. Alle andere logo's en handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)