The Caligula Effect: Overdose

Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 49,99, PS+: € 49,99 — Release date: March 15, 2019

Description Description

School is terug in sessie! The Caligula Effect: Overdose biedt verbeterde visuals en gameplay, inclusief nieuwe personages, nieuwe scenario's, nieuwe eindes en de mysterieuze 'Forbidden Musician Route'! Speel als de nieuw toegevoegde vrouwelijke hoofdrolspeler, ontwikkel en voer vlekkeloze gevechtsstrategieën uit met de Imaginary Chain, bevriend en rekruteer meer dan 500 studenten voor jouw zaak, of keer de tafels en saboteer de inspanningen van de Go-Home Club om terug te komen naar de echte wereld!
Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels
1 speler
Minimaal 15GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© FURYU Corporation. Licensed to and published by NIS America, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments