Gods Remastered

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: March 29, 2019

Comments

Description

Sluit je aan bij de naamloze krijger op een gevaarlijke reis door vier werelden om de Grote Beschermers te verslaan die de huizen van de goden hebben gestolen. Als beloning ontvang je onsterfelijkheid en een plaats in de eeuwige hall of fame...

Ervaar de 2D-actieklassieker 'Gods' van de legendarische Bitmap Brothers in een nieuwe look! Spannende levels vol monsters en puzzels wachten op je, die je kunt spelen in de originele pixelgrafieken of in een moderne 3D-modus met een uitgebreide nieuwe soundtrack.

1 speler
Minimaal 1GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Een Bitmap Brothers-spel. 'The Bitmap Brothers' en logo is een geregistreerd handelsmerk van The Bitmap Brothers. The Bitmap Brothers is eigendom van Michael Montgomery. Gods en zijn logo © The Bitmap Brothers. Alle rechten voorbehouden. Onder licentie voor Robot Riot UG.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.