Judgment: Ultimate Battle Pack

Judgment
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 7,99, PS+: € 7,99 — Release date: July 31, 2019

Description

Versterk je combo's met dit pack met extracten, waaronder elementaire aanvallen, mystieke genezing en onmiddellijke kills. Perfect voor wie zich wil concentreren op het verhaal maar wat sterker in zijn schoenen wil staan.

Haal je DLC op bij de brievenbus voor je kantoor.

In-game aankoop optioneel

1-2 spelers
Minimaal 31GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© SEGA. SEGA, the SEGA logo and Judgment are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments