Control Digital Deluxe Edition

PSN € 79,99 € 67,99   € 55,99 until 11/22/2019 6:59 p.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 59,99, PS+: € 55,99 — Release date: Aug. 26, 2019

Description

De Control Digital Deluxe Edition bevat het hoofdspel en de volgende content: -

‎- Season Pass
‎- Urban Response Gear

Je ontvangt ook de volgende exclusieve PS4™-extra's: -

‎- Zeldzame dienstwapenmod
‎- Zeldzame spelermod
‎- Astral Dive-pak
‎- Explorer-thema
‎- Black Rock Quarry-thema

Nadat een buitenaardse dreiging een geheim agentschap in New York binnendringt, word jij de nieuwe directeur die moet knokken om de controle weer in handen te krijgen.

Control Digital Deluxe Edition

Geschikt voor PlayStation®4.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Ontwikkeld door Remedy Entertainment Plc. Uitgebracht door 505 Games. Het Remedy-logo en Northlight zijn handelsmerken van Remedy Entertainment Plc., geregistreerd in de VS en andere landen. Control is een handelsmerk van Remedy Entertainment Plc. 505 Games en het 505 Games-logo zijn handelsmerken van 505 Games SpA en kunnen in de VS en andere landen zijn geregistreerd. Alle overige merken en handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments