Hitman 2 — Mumbai

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 11,99, PS+: € 11,99 — Release date: Aug. 27, 2019

Description

Het HITMAN 2 - Mumbai-pakket biedt toegang tot alle permanente en toekomstige content van de Hawke's Bay- en Mumbai-locaties. Je krijgt bovendien toegang tot de Himmelstein Sniper Assassin-kaart!

Mumbai (de 'Stad der Dromen') is een traktatie voor reizigers of agenten met een missie. Ga op in de menigte van de sloppenwijken van de stad of bewonder de Bollywood-filmlocaties van een afstand Mumbai stelt niet teleur met het kleurrijke leven en de talloze verborgen geheimen.

Als je het Mumbai-pakket leuk vindt, kun je ook upgraden naar de volledige HITMAN 2-ervaring voor een lagere prijs.

In-game aankoop optioneel

1 speler
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

HITMAN 2 © 2019 IO Interactive A/S. IO Interactive, IOI logos, HITMAN 2, HITMAN 2 logos, and WORLD OF ASSASSINATION are trademarks or registered trademarks owned by or exclusively licensed to IO Interactive A/S. Distributed by Warner Bros. Home Entertainment Inc. All other trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments