Pre-Order Indivisble: Follow Me Roti!

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 39,99, PS+: € 35,99 — Release date: Oct. 7, 2019

Description

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST

Pre-order Indivisible en ontvang de volgende bonussen:
- Roti, Ajna's geliefde tapir, volgt je in het spel terwijl je Loka probeert te redden!
- Extra cosmetische skinkleuren voor characters
- Indivisible game-soundtrack
Indivisible is een actie-RPG-platformgame met schitterende handgetekende art en animaties gecombineerd met unieke real time gevechtsmechanics. Ga volledig op in een fantastierijke wereld met allerlei speelbare characters, een meeslepend verhaal, gameplay die je makkelijk onder de knie krijgt maar moeilijk meester wordt en de kenmerkende topkwaliteit waar Lab Zero Games om bekendstaat!
Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

Pre-order Indivisble: Follow me Roti!

Geschikt voor PlayStation®4.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Ontwikkeld door Lab Zero Games. Uitgegeven door 505 Games, S.p.A.
Logo's van '505 Games” en “Lab Zero Games” zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van 505 Games S.p.A. en Lab Zero Games. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments