Reel Fishing: Road Trip Adventure

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 29,99, PS+: € 29,99 — Release date: Sept. 17, 2019

Description

Pak je hengel, je molen en gevoel voor avontuur en ga met drie vrienden op een zomerse roadtrip die je niet snel zult vergeten! Bezoek uiteenlopende visstekken, van diepzeevissen tot rivieren met zoetwatervis terwijl je team en jij de ongrijpbare Legendarische Vis proberen op te sporen en te vangen. Verbeter je vaardigheden en je talent, bouw hengels, molens en kunstaas en probeer die grote jongen te vangen!

• Actief vissen legt de nadruk op spannende gevechten!!
• Vang meer dan 20 soorten vis in meer dan 10 vislocaties!

1 speler
Minimaal 3GB
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Reel Fishing is een geregistreerd handelsmerk van Natsume Inc. ©2019 Natsume Inc. ©2019 Tachyon inc. Alle rechten gereserveerd.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments