Beholder 2 Pre-Order

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 14,99, PS+: € 11,99 — Release date: Oct. 22, 2019

Description

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST


Elke burger van onze grootse Staat droomt ervan bij het Prime Ministry te werken! Jij hebt geluk, stagiaire, jouw droom is uitgekomen!

AANKOOP VAN HET SPEL IS INCLUSIEF 'BEHOLDER COMPLETE EDITION'

Hoewel je onderaan de carrièreladder begint, is dat meer dan menigeen van je medeburgers ooit zal bereiken!
Word je een ijverige en betrouwbare ambtenaar die door de Wijze Leider gedecoreerd gaat worden? Of misschien een hardvochtige carrièretijger die iedereen afmaakt die tussen jou en de stoel van de Prime Minister staat? Of ben je gewoon een klokkenluider, maar wie heeft je dan gestuurd en waarom?
Hoe het ook zij, je maakt nu deel uit van het Ministry! Vanaf nu heeft niemand buiten deze muren nog wat over je te zeggen! Je kunt helemaal zelf je toekomst bepalen! Dus wat ga je worden?

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

1 Player
720p, 1080i, 1080p HD Video Output

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Beholder Complete Edition™ & © Alawar Premium
Beholder 2™ & © Alawar Premium
Licensed by Curve Digital Publishing Limited.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments