Marvel's Iron Man VR Digitale Pre-Order VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 39,99, PS+: € 39,99 — Release date: Feb. 28, 2020

Description

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST

Pre-order Marvel's Iron Man VR bij PlayStation®Store en ontvang een promocode voor een gratis proefperiode van 1 maand van Marvel Unlimited*. Je ontvangt ook een tegoedboncode (geldig tot 28 februari 2023) voor de download van een PS4™-thema van Marvel's Iron Man VR en 4 pantserontwerpen (Origin, Vintage, Silver Centurion, Ultraviolet) zodra de game wordt uitgebracht op 28 februari 2020!.

Pak je PlayStation VR-headset* en bereid je voor op een origineel Iron Man-avontuur als de Armored Avenger!

Tony Stark is gestopt met het maken van wapens en strijdt tegen het kwaad als de wereldberoemde Iron Man met technologie die hij zelf ontwikkelt. Tony is al een paar jaar een succesvolle en wereldberoemde superheld wanneer hij wordt aangevallen door de mysterieuze Ghost. Deze hacker beschikt over oude wapens van Stark Industries en wil daarmee grote bedrijven vernietigen. Ghost probeert het imperium van Stark omver te werpen door wereldwijd vestigingen aan te vallen. Bij elke confrontatie loopt de spanning verder op, tot de onvermijdelijke ontknoping.

Kenmerken:
• Gebruik de twee PlayStation® Move-bewegingscontrollers** om de repulsor-jets van Iron Man te bedienen en kies het luchtruim met een arsenaal aan iconische Iron Man-gadgets.
• Zet alles op het spel en neem het op tegen een van Iron Man's sterkste vijanden in adembenemende gevechten.
• Upgrade je technologie in de werkplaats van Tony Stark en sleutel aan de indrukwekkende vaardigheden van het Iron Man-pantser.

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

2 PlayStation®Move-bewegingscontrollers vereist

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

*Klanten die een pre-order plaatsen, ontvangen rond 28 februari 2020 een e-mail met de Marvel Unlimited Trial Code ('Marvel Code'). Voor het inwisselen van de Marvel Code zijn een Marvel Unlimited-account en een creditcard vereist. Je moet 13 jaar of ouder zijn om een Marvel Unlimited-account te maken. Op Marvel Unlimited Trial zijn de gebruiksvoorwaarden van Marvel Unlimited en het privacybeleid ('Marvel Terms') van toepassing. Na de proefperiode wordt een betaald maandelijks lidmaatschap gestart. De maandelijkse kosten hiervoor (9,99 USD) worden in rekening gebracht op je creditcard. Als je voor het einde van de proefperiode opzegt, worden er geen lidmaatschapskosten in rekening gebracht. Raadpleeg de algemene voorwaarden van Marvel voor informatie over kosten en facturering of instructies voor het opzeggen.

© 2019 MARVEL
© 2019 Sony Interactive Entertainment LLC
Developed by Camouflaj

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments