Frostpunk: Console Edition

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 29,99, PS+: € 29,99 — Release date: Oct. 11, 2019

Description

Biedt spelers een complexe strategische uitdaging naast een rijk verhaal met een andere kijk op de industriële revolutie uit de 19e eeuw. Frostpunk ontvouwt het verhaal dat onze planeet op mysterieuze wijze bevriest waardoor de beschaving zoals wij die kennen, eindigt en de mensheid wordt gedwongen zich aan te passen aan de barre omstandigheden. Als leider van mogelijk de laatste beschaafde samenleving op aarde, bouw je de stad waarin je overlevenden wonen. Je ontdekt nieuwe technologieën, verkent bevroren woestenijen en bovenal leid je de samenleving zich voor te bereiden op het leven in een meedogenloze wereld. Of je nu een verlichte heerser of een tiran bent, je ontdekt dat keuzes in deze wereld niet zo simpel zijn als ze lijken, en dat macht over mensen een hoge prijs heeft, zo zwaar als de verantwoordelijkheid die je voelt in de zorg voor hen.

1 speler
Minimaal 4GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018 11 bit studios S.A. Frostpunk™, 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments