Audica And 2019 Season Pass VR

Audica
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 44,99, PS+: € 44,99 — Release date: Nov. 11, 2019

Description

Spelers die de 2019 seizoenspas kopen, krijgen permanent recht op alle downloadbare nummers die in 2019 voor AUDICA ™ op PlayStation®VR zijn uitgebracht. Kopers ontvangen eind december 2019 in totaal 15 nieuwe nummers.


1 speler
Minimaal 2GB
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2019 Harmonix Music Systems, Inc. All rights reserved. AUDICA, Harmonix and all related titles and logos are trademarks of Harmonix Music Systems, Inc. This product is covered by Patents identified at www.harmonixmusic.com/patents.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments