Asemblance

2 3 3 5 all trophies
Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Aug. 4, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Asemblance is een single-player, first-person, psychologische thriller.

Je wordt wakker om jezelf te vinden gevangen in een experimentele machine.
Een machine gebouwd om herinneringen te simuleren.
Je hebt geen idee hoe je hier ...
Maar om de cyclus te doorbreken, moet je kijken naar een verleden dat je niet zou willen onthouden.
Een AI stem begeleidt u. Maar kan deze stem te vertrouwen? Weet je zeker dat deze gesimuleerde herinneringen zijn eigen?

Asemblance is de eerste aflevering van een expansieve franchise geïnspireerd op The Twilight Zone, The X-Files, en de Black Mirror tv-serie.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p
Je moet om van de bewegingsgevoelige features gebruik te kunnen maken over een PlayStation®Move-navigatiecontroller of een draadloze controller beschikken.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Asemblance © 2016, 2016 Nilo Studios LLC. Alle rechten voorbehouden. Asemblance is een geregistreerd handelsmerk van Nilo Studios LLC. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Information taken from the official site, with all rights reserved.