The Incredible Adventures Of Van Helsing III
PS4

The Incredible Adventures Of Van Helsing III

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
  I already have this game

Price change history (PlayStation Store)

Lowest price: € 11,25 , PS+: € 11,25 — Release date: Jan. 30, 2020

Comments

Description

Kruip opnieuw in de huid van Van Helsing, de onbevreesde monsterjager en ster van deze unieke actie-RPG die zich afspeelt in een alternatief Europa met een duistere gothic-sfeer (maar vlak ook de charmante, maar dodelijke geest Lady Katarina niet uit).
In Borgovia is de oorlog voorbij, maar ziet de toekomst er duister uit. De stad van de vreemde wetenschap ligt in puin, ruziënde partijen en misdadigers strijden om de macht en een merkwaardige cultus voorspelt het einde der tijden. En misschien klopt dat wel: het land wordt opgeschrikt door een reeks onheilspellende gebeurtenissen die allemaal verband houden met een mysterieus wezen, een voormalige bondgenoot die in een vreselijke vijand is veranderd. En dus moet Van Helsing doen waar hij goed in is: hij grijpt zijn wapens en gaat op jacht naar het gevaarlijkste monster ooit... en deze keer is het persoonlijk. Hij laat zich door niets tegenhouden, zelfs niet door het duisterste geheim over het ontstaan van het moderne Borgovia.

1 speler
Netwerkspelers 2-4 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 15GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

The Incredible Adventures of Van Helsing III © NeocoreGames Studio. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.


Add-ons 12

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
  • Отключение рекламы на сайте
  • Желаемая цена на игру
  • Цены в других регионах
  • Продвинутые игровые рекомендации
  • Уведомление о скидках на игры в магазинах
  • Тёмное оформление

Больше возможностей с премиум подпиской

Платная подписка открывает дополнительные возможности для мониторинга скидок на игры.

Все разделы, которыми вы пользовались, останутся бесплатными, как и раньше.

Зато, благодаря подписке, появится масса новых.

Потрать сто рублей, чтобы сэкономить тысячи!

подробнее про подписку