'Juice' By B'Z

Buy at PSN for €2.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Nov. 5, 2014
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Speel 'Juice' van B'z op een elektrische gitaar. Ook voor basgitaar. Dit nummer bevat een nieuwe originele sound.
LET OP: De Rocksmith® 2014-gamedisc is vereist om te spelen. Muziekcredits beschikbaar op www.rocksmith.com. Muziekdownloads niet geclassificeerd door PEGI. www.pegi.info

Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PlayStation®3- als de PlayStation®4- versie downloaden.

1-2 spelers
PAL HD 720p,1080i,1080p

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PSN niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Rocksmith logo, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.