Shadow Warrior Nederland

1 1 13 38
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 5

Price change history Price change history

Lowest price: € 4,99, PS+: € 4,99
Release date: Oct. 22, 2014

Comments Comments

Description Description

Shadow Warrior is een gedurfde remake van de oerklassieker van Flying Wild Hog en Devolver Digital. Deze first person shooter koppelt het bloeddorstige schietplezier van zijn voorganger aan de verfijnde precisie van de katana. Het resultaat is een originele kijk op de welbekende arcadeshooter. Shadow Warrior vertelt het verhaal van de excentrieke Lo Wang, een shogun die er door Zilla Enterprise op uitgestuurd wordt om een legendarisch zwaard met grenzeloze krachten te bemachtigen. Maar hij wordt bedrogen en voor dood achtergelaten door zijn louche werkgever. Dan hoort Lo Wang over de connectie tussen het zwaard en de oude goden van een andere wereld. Die zijn van plan om onze wereld op de rand van de vernietiging te brengen. De onwillige held moet geweren, messen, magie en vernuft in de strijd gooien om de waarheid achter de demonische invasie te ontdekken en het dreigende kwaad te verdrijven.
1 speler
Minimaal 8GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
Copyright 2014 Flying Wild Hog. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.