Fairy Fencer F

1 5 11 12 all trophies
Buy at PSN for €19.99
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: Sept. 19, 2014
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

DLC:

Geschikt voor PlayStation®3.

Lang geleden, een vreselijke oorlog woedde tussen twee goden. Zwaaiende magische wapens bekend als Furies, ze elkaar verzegeld weg en de resterende Furies werden verspreid over de hele wereld. Vandaag de dag worden deze oude wapens gewild bij strijders bekend als Fencers. Wanneer een jonge man genaamd Fang verkrijgt een Fury van zijn eigen, krijgt hij een onwaarschijnlijke partner, en het verloop van zijn lot is voor altijd veranderd ...

Een wereld van magie en avontuur wacht op u in Fairy Fencer F! Neem de leiding over je lot als je dapper kerkers, versla monsters, en reizen de hele wereld om alle 100 Furies verzamelen. Maar wees voorzichtig-de Furies wordt begeerd door vele Fencers, goede en slechte. Bid deze krachtige wapens niet in verkeerde handen vallen.


Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


In-game aankoop optioneel

1 speler
Minimaal 241KB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2014 COMPILE HEART All rights reserved. Fairy Fencer F is a
trademark of IDEA FACTORY. Licensed to PREAPP Co., Ltd. Published by NIS America, Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.