Diablo III: Reaper Of Souls — Ultimate Evil Edition

1 2 17 24 all trophies
Buy at PSN for €39.99 Prices in other regions:
Lowest price: €9.99, PS+: €9.99
Release date: Aug. 19, 2014
Email me when the price drops 3
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 4

Price change history

Geschikt voor PlayStation®3.
Deze Ultimate Evil Edition bevat zowel Diablo III als de uitbreidingsset Reaper of Souls, gebundeld in één definitieve uitgave. Ga de uitdaging aan als een van de laatste verdedigers van de mensheid (Crusader, Barbarian, Witch Doctor, Demon Hunter, Monk of Wizard) en verzamel legendarische schatten terwijl je verwoestende nieuwe krachten en vaardigheden opdoet. Speel alleen of vorm een team van maximaal vier helden, lokaal met andere spelers op hetzelfde scherm of online. Versla hordes van het kwaad in alle vijf de aktes van de verhaallijn van Diablo III, of verken de open wereld in Adventure Mode om op premies te jagen voor de oudere kwaaddoeners die op de loer liggen in heel het rijk der stervelingen.
Deze download bevat de volledige game.
1-4 spelers
Minimaal 14MB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkspelers 2-4
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
Diablo® III: Reaper of Souls™ – Ultimate Evil Edition™ © 2014 Blizzard Entertainment, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.
Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
🙏 Please consider supporting us by disabling your ad blocker.