Another World — 20Th Anniversary Edition

Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 1,99, PS+: Gratis — Release date: June 25, 2014

Description Description

Another World™, ook wel bekend als Out Of This World™, is een pionier uit het actie-/platformgenre dat sinds zijn debuut in 1991 al op meer dan tien systemen is uitgekomen. In de loop der jaren heeft Another World™ een ware cultstatus verworven onder zowel recensenten als gamers.
Another World™ vertelt het verhaal van Lester Knight Chaykin, een jonge wetenschapper die door de ruimte en de tijd wordt geslingerd na een mislukt nucleair experiment.
20TH ANNIVERSARY EDITION, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR PS3™, PS4™, PSVITA
* Geremasterde presentatie: dankzij een samenwerking tussen de vooruitstrevende gamedesigner Eric Chahi en de ontwikkelaar Martial Hesse Dreville is Another World terug met een 20th Anniversary Edition met Full HD-graphics die trouw zijn aan de originele look.
* 3 niveaus: MAKKELIJK, NORMAAL en MOEILIJK
* Kies uit geremasterde geluiden en effecten/ de originele sound en de originele cd-soundtrack.
* Schakel tussen de originele en de Full HD-graphics.
.
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS3™: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde PS3™-systemen.
PS Vita: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2014 The Digital Lounge. Developed by Martial Hesse-Dreville & Eric Chahi.All Rights reserved. Another World and Out of this World are registered trademark of Eric Chahi.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments