Bound By Flame

1 3 9 29
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 3,99, PS+: € 3,99 — Release date: May 7, 2014

Description

Jij bent een huurmoordenaar die wordt bezeten door een vlamdemon in een wanhopige wereld die verscheurd wordt door zeven Ice Lords. In deze RPG waar elke keuze telt, zul je moeten kiezen tussen het ontketenen van de krachten van het innerlijke monster en het afwijzen van zijn duivelse invloed. Ontwikkel je personage, vaardigheden en gevechtsstijl en ronsel metgezellen om met je mee te vechten.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans.

1 speler
Minimaal 5GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2014 Spiders Studios and Focus Home Interactive. Bound By Flame is developed by Spiders Studios and published by Focus Home Interactive. Bound By Flame and its logo are trademarks or registered trademarks of Spiders Studios.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments