Far Cry Classic

Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Feb. 12, 2014
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Far Cry Classic is de ultieme consoleversie van de allereerste Far Cry-game die je weer terugbrengt naar het allereerste begin. Het lijkt weer een prachtige dag in dit tropische paradijs... Maar schijn bedriegt. Kruip in de huid van huurjachtkapitein Jack Carver die wordt opgejaagd door een groep meedogenloze huurmoordenaars en beleef een FPS avontuur waarin de natuur zich tegen je keert. Ga je voor de beste wapens, speel je strategisch, of sluip je het eiland over? Ontdek de uitgestrekte omgeving en vecht voor je leven tegen gevaarlijke tactische vijanden. Met ongelooflijk realistische begroeiing, een real-time dagritme, bestuurbare transportmiddelen voor onder water, op het land en in de lucht, en nog veel meer...

Download de upgrade naar het volledige spel als je de testversie al hebt gedownload.

1 speler
PAL HD 720p, 1080i, 1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2012 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.